Menukaart:
Alle gerechten kunnen afgehaald worden voor kleine en grote groepen of wij komen ze bij u koken. 

* indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van onderstaande gerechten. Uiteraard ook de verplaatsing kosten en personeel, dit hangt af van de opdracht.




menu 29,00 € pp
hapje van de chef
***
gevulde Consommé van ossenstaart
wortel - oesterzwam - Madeira
***
Ballotine van parelhoen
 knolselder - pastinaak - mais - truffeljus
of
wilde meer baarsfilet
pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 
***
dessert
peer - karamel - chocolade - amandel

* Petite fours bij de koffie + 5 € pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 35,00 € pp
hapje van de chef
***
gemarineerde heilbot uit groenland
dille - rammenas - yoghurt - rode biet 
***
Ballotine van parelhoen
 knolselder - pastinaak - mais - truffeljus
of
wilde meer baarsfilet
pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 
***
dessert
peer - karamel - chocolade - amandel
* Petite fours bij de koffie + 5 € pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 42,50 € pp
 2 hapjes van de chef
koud & warm
***
gemarineerde heilbot uit groenland
dille - rammenas - yoghurt - rode biet
***
gevulde Consommé van ossenstaart
wortel - oesterzwam - Madeira
***
Ballotine van parelhoen
 knolselder - pastinaak - mais - truffeljus
of
wilde meer baarsfilet
pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 
***
dessert
peer - karamel - chocolade - amandel
* Petite fours bij de koffie + 5 € pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
degustatie menu 45,00 € pp​​​​​​​

vanaf 10 personen.

gemarineerde heilbot uit Groenland
dille - rammenas - yoghurt - rode biet
***
eendenlever foie gras
peperkoek - vijg - balsamico
***
tataki van gegrilde bavette
dashi - sesam - komkommer
***
ravioli van krab
appel - dragon - wortel
***
wilde meer baarsfilet
pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 
***
dunne lende "Simmental"
pont neuf aardappel - schorseneer - knolselder - truffel jus
***
dessert
peer - karamel - chocolade - amandel

image-269107-5a97b77d-8fdf-4816-8777-466afb3f61d4.w640.png


​​​​​​​​​​​​​​Buffetten:
verschillende concepten liggen voor u klaar!
contacteer ons voor meer info. Zo kunnen wij voor u een buffet op maat maken!




Voorgerechten:​​​​​​​
vlees:

  • Kroketje van varkenswangetjes – bloemkool – crème van aardappel en appel. 7,50 
  • Brugse gerookte ham –geitenkaas – rode biet – . 9,00 
  • Gelakt buikspek – gember –  pompoen – rode biet - tijm. 7,50 
  • Tataki van gegrilde bavette – dashi – komkommer – sesam. 10,00 
  • eende foi gras met porto - peperkoek – appel – knolselder – brioche. 11,00 
  • gevulde Consommé van ossenstaart – wortel – selder – oesterzwam. 6,50 
oesters:  
  • Oesters natuur – citroen. 20,00 € (6 stuks)
  • Oesters  – vinaigrette van Chardonay azijn – salsa van sjalot en rode ui. 22,40 € ( 6 stuks )
  • Oesters met een oosterse vinaigrette. 21,80 €       (6 stuk)
  • een combinatie van smaken. 23,50 € ( 6 stuks)
vis:


  • Gravelax van Groenlandse Heilbot –rammanas rode biet – yoghurt .12,00 
  • Thaise consommé” tom yum kung “ met  mosseltjes – venus schelpjes – shiitake. 7,00 
  • Gebakken coquilles –Brugse gerookte ham – pastinaak – butternut – cashewnoot. 13,50 
  • nobashi garnaal - dashi - daikon - chineese kool 10,00 
  • Ravioli van krab - wortel - appel - dragon 12,00 
  • Huisgerookte zalm – chardonnay sjalot – zure room - ciabatta. 11,00 
vegetarisch:
  • Geitenkaas – vijg – walnoot – brioche. 6,50
  • Herfstslaatje – bospadenstoel – rode biet. 5,50 
  • Cappuccino van pompoen 4,50 
image-273808-45076676_789552607881851_412742732193202176_n.jpg

HoofdgerechteN


vlees:

  • Ballotine van parelhoen - knolselder - pastinaak - mais - truffeljus. 19,00 
  • Dunne lende “Simmental” knolselder – schorseneer – Pont neuf aardappel – truffel jus. 20,00 
  • gekonfijte eendenborst  a l'orange - pommes fondant - wortel . 19,00   
  • Kalfskroon – gele wortel – bos paddestoel– hazelnoot – gepofte aardappel – krachtige jus met salie.23,00 
  • Rosbief" traag gehaard" – boontjes – wortel – champignon – aardappelgratin  “ dauphinois “. 17,00 
  • Gegrilde Kalfsrib met been – doperwt – schorseneer – pastinaak – jus 21,00 


vis:

  • kabeljauw – pappardelle – dop erwt –oesterzwam – pompoen – saus geparfumeerd met truffel. 21,00 
  • wilde meer baarsfilet - pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 18,50 
  • Roodbaars - paprika - peterselie wortel - geplette aardappel - groene kruiden saus.  18,50
  • Pladijsfilet in het groen – citroen – gekonfijte aardappel – pompoen. 16,20
  • Gebakken coquilles – risotto – bospaddenstoelen – spinazie – waterkers. 23,60 
Eenpansgerechten:
Stoofpotjes, ovenschotels, wokgerechten, ...
U kunt deze bestellen per groep: groot of klein. U kunt ze ook per portie vers of fresh frozen bestellen. 
(minimum 4 porties per gerecht) 
In onze buitenlandse avonturen vol kook plezier hebben we ons laten inspireren met smaken en producten van over de hele wereld.


  • Ossobuco: kalfschenkel - gremolata - tomaat - wortel - selder- citroen- penne "Italiaans" 15,50
  • Stoofpotje van vitello tonnato: kalf - tonijn - tomaat - sjalot - kappertjes"Italiaans" 15,00 
  • Paella: kip - zeevruchten - inktvis - chorizo - rijst "Spaans" 15,00 
  • Stoofpotje van varkenswang: bruin bier - knolselder wortel - kriel aardappelen"Belgisch" 14,00 
  • Kalfsblanket: kalf - wortel - selder - citroen -velouté (peterselie aardappel) "Belgisch" 15,00 
  • Waterzooi van vis: vis - wortel - prei - selder - witte wijn - aardappel "Belgisch" 14,50 
  • bouillaibaisse: vis filets - gamba - mossel - venkel - tomaat - aardappel - crouton - rouille "Frans" 23,00 
  • boeuf bourgignon: rund - rodewijn - peperkoek (kriel aardappel of rijst)"Frans" 15,00 

  • Cashew kip limoen - gember - citroengras - rode curry(noodlle of rijst) "Thais13,00
  • thaise rijstschotel: rund of tijgergarnaal "Thais13,00  
  • Nasi Liwet met kipsaté:rijst - kip - kokos - citroengras - look - paksoy -broccoli - wortel "Indonesish " 13,00 
  • Mie singapore: Miehoen - scampi - varkensvlees - bonen - broccoli - kurkuma "singapore" 15,50 
  • Chili con carne: tomaat -gehakt gemengd - bruine bonen - paprika - chilli "Mexicaans" 11,00 
  • Moqueca: stoofpotje van roodbaars - kokos -koriander -limoen - chilli - rijst Braziliaans15,00                          
  • tajine: lam - amandelen - pruimen - tomaat - komijn - cous cous "Marrokaans" 14,50 
  • Irish stew: lam- wortel - selder - aardappel - tomaat - tarwe graan - gevogeltebouillon "Iers" 15,00 
  • Creools lamspotje: Lam - zoete aardappel - ananas - kokos - koriander "Caribish" 14,20 
Als u 1 of meerdere allergieën heeft in uw groep houden wij er uiteraard rekening mee en passen wij dit aan!
wij kunnen u voorzien van shaving dishes en een volledig service ! 

nagerechten:

  • peer - karamel - chocolade - amandel 7,00 ​​​​​​​
  • cheescake – sinaasappel -  witte chocolade -gember 7,00.
  • diverse structuren van chocolade uit Equador  -  praline – zoete noten 7,00 
  • citroentaart – merengue – limocello - witte chocolade crumble 7,00 
  • Assortiment petite fours voor bij de koffie (6 stuks)  5,50  
  • Dame blanche “ klassiek” met  Brugse kletskop  6,00 
image-273810-44846209_1808165862644930_132291740110422016_o.w640.jpg
halloween


Amuses: 
 Vis:
  • gerookte forel – sesam krokant – yuzu – vanille 1,80 
  • Garnalencracker  - tomaat - basilicum 1,50 
  • Thaise Brandade met kokosmelk – pinda – curry (warm) 1,50 
  • oosterse crab cake 1,70 
  • oester natuur of met fris se garnituren 3
  • oester klassiek (warm) 3,50 
  • scampi phil phil  (warm) 2,00 
  • Mini goujonette – tartaar – citroen 1,70 
  • gerookte zalm – toast – zure room – sjalot – peterselie 1,70  
  • Gefrituurde nobaschi garnaal zoetzuur1,70 € 
  • Gefrituurd garnaal balletje 1,50 
  • Mini Pomme Ostendaise 1,50 

Vlees:
  • Gelakt buikspek – crème zoete aardappel –  1,70
  • Krokante kip – pinda – limoen (warm) 1,70 
  • Kroketje van varkenswangetjes - piccalilly (warm) 1,70 
  • risotto kroket met speck 1,70 
  • smokey hamburger  3,00 € ( 35 gr)
  • bruschetta met Brugs gerookte ham – tomaat – pesto 1,70 
  • rundstataki – sesam –komkommer – dashi 1,70 
  • foie gras van eendenlever - brioche – vijg –  2,50 
Vegitarisch:
  • Hartig koekje met geitenkaas en vijgen compote
  • Risotto kroketje met groene kruiden 1,40 
  • Cappuchino van butternut 1,00 
  • cake van gekonfijte tomaat en pesto 1,50 
  • kaasbisquit met appel en knolselder 1,70 
  • aardappel met zure room en bieslook 1,40 
*  indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van bovenstaande gerechten.Uiteraard ook de verplaatsing kosten en personeel, dit hangt af van de opdracht.