​​​​​​​​​​​​​​Buffetten, walking dinner, receptie, BBQ, lunch, dinner....
Verschillende concepten liggen voor u klaar!
Contacteer ons voor meer info. Zo kunnen wij voor u een feest op maat maken !





Menukaart:

Alle gerechten kunnen afgehaald worden voor kleine en grote groepen of wij komen ze bij u koken. 

* indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van onderstaande gerechten. Uiteraard ook de verplaatsing kosten en personeel, dit hangt af van de opdracht.

"Dit zijn onze signatuurgerechten die we aanpassen naar het seizoen. zin in iets anders? Geen probleem,. Wij koken Uiteraard ook op maat van de klant"


menu 29,00 € pp
hapje van de chef
***
gevulde Consommé van ossenstaart
wortel - oesterzwam - Madeira
***
Ballotine van parelhoen
 knolselder - pastinaak - mais - truffeljus
of
wilde meer baarsfilet
pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 
***
dessert
peer - karamel - chocolade - amandel

* Petite fours bij de koffie + 5 € pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 35,00 € pp
hapje van de chef
***
gemarineerde heilbot uit groenland
dille - rammenas - yoghurt - rode biet 
***
Ballotine van parelhoen
 knolselder - pastinaak - mais - truffeljus
of
wilde meer baarsfilet
pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 
***
dessert
peer - karamel - chocolade - amandel
* Petite fours bij de koffie + 5 € pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 42,50 € pp
 2 hapjes van de chef
koud & warm
***
gemarineerde heilbot uit groenland
dille - rammenas - yoghurt - rode biet
***
gevulde Consommé van ossenstaart
wortel - oesterzwam - Madeira
***
Ballotine van parelhoen
 knolselder - pastinaak - mais - truffeljus
of
wilde meer baarsfilet
pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 
***
dessert
peer - karamel - chocolade - amandel
* Petite fours bij de koffie + 5 € pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
degustatie menu 45,00 € pp​​​​​​​

vanaf 10 personen.

gemarineerde heilbot uit Groenland
dille - rammenas - yoghurt - rode biet
***
eendenlever foie gras
peperkoek - vijg - balsamico
***
tataki van gegrilde bavette
dashi - sesam - komkommer
***
ravioli van krab
appel - dragon - wortel
***
wilde meer baarsfilet
pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 
***
dunne lende "Simmental"
pont neuf aardappel - schorseneer - knolselder - truffel jus
***
dessert
peer - karamel - chocolade - amandel

image-269107-5a97b77d-8fdf-4816-8777-466afb3f61d4.w640.png
image-299655-49652165_725763051130222_3932118593294041088_n.jpg
Voorgerechten:​​​​​​​
vlees:

  • Kroketje van varkenswangetjes – bloemkool – crème van aardappel en appel. 7,50 
  • Gelakt buikspek – gember –  pompoen – rode biet - tijm. 7,50 
  • Tataki van gegrild rund – dashi – komkommer – sesam. 10,00 
  • eende foi gras met porto - peperkoek – appel – knolselder – brioche. 11,00 
  • gevulde Consommé van ossenstaart – wortel – selder – oesterzwam. 6,50 

vis:


  • Gravelax van Groenlandse Heilbot –rammanas rode biet – yoghurt .12,00 
  • Thaise consommé” tom yum kung “ met  mosseltjes – venus schelpjes – shiitake. 7,00 ​​​​​​​
  • nobashi garnaal - dashi - daikon - chineese kool 10,00 
  • Ravioli van krab - wortel - appel - dragon 12,00 
  • Huisgerookte zalm – chardonnay sjalot – zure room - ciabatta. 11,00 
vegetarisch:
  • Geitenkaas – vijg – walnoot – brioche. 6,50
  • Herfstslaatje – bospadenstoel – rode biet. 5,50 
  • Cappuccino van pompoen 4,50 
image-273808-45076676_789552607881851_412742732193202176_n.jpg

Hoofdgerechten


vlees:

  • Ballotine van parelhoen - knolselder - pastinaak - mais - truffeljus. 19,00 
  • Dunne lende “Simmental” knolselder – schorseneer – Pont neuf aardappel – truffel jus. 20,00 
  • gekonfijte eendenborst  a l'orange - pommes fondant - wortel . 19,00   
  • Kalfskroon – gele wortel – bos paddestoel– hazelnoot – gepofte aardappel – krachtige jus met salie.23,00 
  • Rosbief" traag gehaard" – boontjes – wortel – champignon – aardappelgratin  “ dauphinois “. 17,00 
  • Gegrilde Kalfsrib met been – doperwt – schorseneer – pastinaak – jus 21,00 


vis:

  • kabeljauw – pappardelle – dop erwt –oesterzwam – pompoen – saus geparfumeerd met truffel. 21,00 
  • wilde meer baarsfilet - pompoen - risoto nero  - noordzee schelpjes - mossel - curry 18,50 
  • Roodbaars - paprika - peterselie wortel - geplette aardappel - groene kruiden saus.  18,50
  • Pladijsfilet in het groen – citroen – gekonfijte aardappel – pompoen. 16,20
  • Gebakken coquilles – risotto – bospaddenstoelen – spinazie – waterkers. 23,60 
Eenpansgerechten:
Stoofpotjes, ovenschotels, wokgerechten, ...
U kunt deze bestellen per groep: groot of klein. U kunt ze ook per portie vers of fresh frozen bestellen. 
(minimum 4 porties per gerecht) 
In onze buitenlandse avonturen vol kook plezier hebben we ons laten inspireren met smaken en producten van over de hele wereld.


  • Ossobuco: kalfschenkel - gremolata - tomaat - wortel - selder- citroen- penne "Italiaans" 15,50
  • Stoofpotje van vitello tonnato: kalf - tonijn - tomaat - sjalot - kappertjes"Italiaans" 15,00 
  • Paella: kip - zeevruchten - inktvis - chorizo - rijst "Spaans" 15,00 
  • Stoofpotje van varkenswang: bruin bier - knolselder wortel - kriel aardappelen"Belgisch" 14,00 
  • Kalfsblanket: kalf - wortel - selder - citroen -velouté (peterselie aardappel) "Belgisch" 15,00 
  • Waterzooi van vis: vis - wortel - prei - selder - witte wijn - aardappel "Belgisch" 14,50 
  • bouillaibaisse: vis filets - gamba - mossel - venkel - tomaat - aardappel - crouton - rouille "Frans" 23,00 
  • boeuf bourgignon: rund - rodewijn - peperkoek (kriel aardappel of rijst)"Frans" 15,00 

  • Cashew kip limoen - gember - citroengras - rode curry(noodlle of rijst) "Thais13,00
  • thaise rijstschotel: rund of tijgergarnaal "Thais13,00  
  • Nasi Liwet met kipsaté:rijst - kip - kokos - citroengras - look - paksoy -broccoli - wortel "Indonesish " 13,00 
  • Mie singapore: Miehoen - scampi - varkensvlees - bonen - broccoli - kurkuma "singapore" 15,50 
  • Chili con carne: tomaat -gehakt gemengd - bruine bonen - paprika - chilli "Mexicaans" 11,00 
  • Moqueca: stoofpotje van roodbaars - kokos -koriander -limoen - chilli - rijst Braziliaans15,00                          
  • tajine: lam - amandelen - pruimen - tomaat - komijn - cous cous "Marrokaans" 14,50 
  • Irish stew: lam- wortel - selder - aardappel - tomaat - tarwe graan - gevogeltebouillon "Iers" 15,00 
  • Creools lamspotje: Lam - zoete aardappel - ananas - kokos - koriander "Caribish" 14,20 
Als u 1 of meerdere allergieën heeft in uw groep houden wij er uiteraard rekening mee en passen wij dit aan!

nagerechten:

  • peer - karamel - chocolade - amandel 7,00 ​​​​​​​
  • cheescake – sinaasappel -  witte chocolade -gember 7,00.
  • diverse structuren van chocolade uit Equador  -  praline – zoete noten 7,00 
  • citroentaart – merengue – limocello - witte chocolade crumble 7,00 
  • Assortiment petite fours voor bij de koffie (6 stuks)  5,50  
  • Dame blanche “ klassiek” met  Brugse kletskop  6,00 
  • Dessert buffet 8,50 


image-299650-49388062_2482180915131489_3626424905886597120_n.w640.jpg
Amuses: 
 Vis:
  • gerookte forel – rode biet hoorntje  – yuzu – vanille 2,00 
  • Garnalencracker  - tomaat - basilicum 1,75 
  • Thaise Brandade met kokosmelk – pinda – curry (warm) 1,75 
  • oosterse crab cake 1,75 
  • gamba phil phil  (warm) 3,00 
  • Mini goujonette – tartaar – citroen 1,75 
  • gerookte zalm – toast – zure room – sjalot – peterselie 1,75  
  • Gefrituurde nobaschi garnaal zoetzuur2,00 € 
  • Gefrituurd garnaal balletje 1,75 
  • Mini Pomme Ostendaise 2,00 

Vlees:
  • Gelakt buikspek – crème zoete aardappel –  1,75
  • Krokante kipsaté – pinda – limoen (warm) 2,00 
  • Kroketje van varkenswangetjes - piccalilly (warm) 1,70 
  • smokey hamburger  3,00 € ( 35 gr)
  • bruschetta met Brugs gerookte ham – tomaat – pesto 1,75 
  • rundstataki – sesam –komkommer – dashi 1,75 
  • foie gras van eendenlever - brioche – vijg –  2,50 
Vegitarisch:
  • Hartig koekje met geitenkaas en vijgen compote
  • Risotto kroketje met groene kruiden 1,40 
  • Cappuchino van butternut 1,00 
  • cake van gekonfijte tomaat en pesto 1,50 
  • kaasbisquit met appel en knolselder 1,70 
  • aardappel met zure room en bieslook 1,40 
*  indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van bovenstaande gerechten.Uiteraard ook de verplaatsing kosten en personeel, dit hangt af van de opdracht.