Onze bedoeling:

Uw horeca zaak helpen opstarten of uw bestaande horeca zaak naar een beter niveau brengen met het minimum aan personeelskosten voor uw keuken want die zullen steeds zwaarder doorwegen.

Hoe gaan we te werk:
  • We komen langs om alles van uw keuken onder onze loep te nemen: kaart, infrastructuur, planning personeel, concept ...
  • ​We bekijken waar de knoop punten liggen en hoe u kunt besparen,
  • We maken een plan op maat van uw zaak.

Wat kunnen we voor u betekenen:
  • Menu kaart opmaken met een correcte prijs kwaliteitsverhouding en deze "up to date" houden,
  • recepturen van Ben's kitchen, 
  • structuur en organisatie van uw keuken op punt zetten met nieuwe technieken zodat uw service eenvoudiger maar beter kan verlopen,
  • m.e.p overnemen van uw keuken en het aanleveren van bereidingen, gerechten die u enkel hoeft door te geven met een top afwerking. 

Resultaat: 

Een horeca zaak met een duidelijk concept waar lekkere top gerechten met correcte prijzen geserveerd worden. dit alles op een zeer efficiente manier met een goede infrastructuur, een minimuum aan personeelskosten en vooral winstgevend. 

Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Mvg,
team Ben's kitchen



​